Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Május 30. 07:38, csütörtök | Kék hírek
Forrás: police.hu

Üveggel fejbe vert, majd bántalmazott és kirabolt egy nőt egy pár a fővárosban

Üveggel fejbe vert, majd bántalmazott és kirabolt egy nőt egy pár a fővárosban

Egy férfi és egy nő rabolt ki egy asszonyt Budapesten a Liszt Ferenc téren szerdán. A rendőrök elfogták őket – számolt be az esetről a rendőrség oldalán.

Egy padon ülő nőt támadott meg a nő és a férfi május 29-én hajnali 3 órakor a VI. kerületben. A páros minden előzetes szóváltás nélkül egy üveggel fejbe verte a 39 éves nőt, majd a kabátjánál fogva lerántották a földre, és többször megütötték, közben pénzt követeltek tőle. Mivel a sértett nem adott nekik pénzt, átkutatták a zsebeit, és elvették a telefonját

A rendőrséget egy járókelő értesítette.

A VI. kerületi nyomozók pár órán belül, még délelőtt azonosították a két feltételezett elkövetőt, a 20 éves R. Józsefet és a 31 éves A. Andreát, akiket egy Hegedű utcai lakásban fogtak el. Kiderült, hogy a férfi és a nő nemcsak együtt rabolt, de együtt is élnek.

A kutatás során a hálószobában a párna alatt a rendőrök megtalálták a mobiltelefont, amit lefoglaltak, és visszaadtak a tulajdonosának.

A nyomozók R. Józsefet és A. Andreát felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett miatt őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.