Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Augusztus 08. 15:59, szerda | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Ugorhat Alekosz nyereménylakása

Ugorhat Alekosz nyereménylakása

Tízmilliós per vár a VV-hősre a bíróságon, amiért az RTL Klubtól a TV2-höz pártolt át.

Sokmilliós fizetési meghagyást küldött az RTL Klub a görög csődőrnek, akinek most veszélybe került a több tízmilliós nyereménye. Alekosz szerint akár hosszú évekig is elhúzódhat a pereskedés. "Egyelőre nem kellett visszaadnom semmit, mindenem megvan" - árulta el a Blikknek. Mint mondja, ha felajánlják, hogy egyezzenek meg, akkor van arra esélye a tévécsatornának, hogy nem a nyilvánosság előtt kell kiteregetni a szerződés összes részletét, amely - az egykori villalakó szerint - lavinát indíthat el. Alekosz biztos abban, hogy megtarthatja jogos nyereményeit, sőt sikerül visszaszereznie a Maldív-szigeteki utazást is, amelyet eddig azért nem tudott igénybe venni, mert az RTL Klub lestoppolta a nyereményutat az utazási irodánál. A görög csődör minden perköltségét a TV2 állja, a VV-hőst pedig a csatorna ügyvédje képviseli. Alekosz és az RTL Klub ügye várhatóan ősszel, a bíróság előtt folytatódik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.