Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Január 06. 16:33, péntek | Sport
Forrás: Felix Promotion

Tovább robog Babos Timi

Tovább robog Babos Timi

Folytatta menetelését a kuangcsoui tornán Babos Tímea, aki a negyeddöntőben a második kiemelt Csang Su-ajt verte meg magabiztosan.

Eddigi legszorosabb meccsét játszotta a kuangcsoui 50 ezer dollár összdíjazású ITF-tornán Babos Tímea, de azért most sem kellett senkinek lerágnia a körmét az izgalomtól a Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő teniszező győzelméért. A tornának hatodik kiemeltként nekivágó magyar játékos ugyanis 6:3, 6:3-ra győzte le a másodikként jegyzett Csang Su-ajt, és készülhet az ugyancsak kínai Csu Ji-miao elleni elődöntőre. Babosnak a pénteki volt a harmadik mérkőzése 2012-ben, az elsőn öt, a másodikon három, a harmadikon hat játékot veszített, ami nagyszerű produkció.

Timi a kínai produkciójáért 40 világranglistapontot már biztosan kap, és az is biztos, hogy ezzel bekerül a legjobb 150 közé a WTA-rangsorban. A következő siker egy újabb tízes ugrást jelentene…

Címkék: Babos Tímea, tenisz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.