Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Augusztus 06. 07:36, hétfő | Bulvár
Forrás: infovárosok

Tóth Lilla Hanna a Miss Balaton 2018 királynője

Tóth Lilla Hanna a Miss Balaton 2018 királynője

A rutinos versenyzőnek szerencsét hozott az egyes rajtszám

Ötödik alkalommal rendezték meg Balatonfüreden a Miss Balaton szépségverseny döntőjét. A szombat esti finálén ismét gyönyörű lányok mutatkoztak be a színpadon, így az Epres Judit vezette zsűrinek – amelynek tagja volt Debreczeni Zita és Dobó Ági is – nem volt könnyű dolga meghozni a döntést, hogy kinek a fejére kerüljön a korona. Végül a miskolci egyetemista, Tóth Lilla Hanna nyerte el a királynői címet, míg a fiatal anyuka, Foczkó Dalma első, míg az angoltanárként dolgozó Bíró Barbara Cynthia második udvarhölgyként ünnepelhetett.

Király Lili, Viczián Csilla, Nagypál Krisztina és Rákos Lili után Tóth Lilla Hanna csatlakozott a Miss Balaton királynői válogatottjához. Szombat este látványos finálén lépett színpadra a 12 döntős szépség, hogy megmérettesenek a Miss Balaton 2018 koronájáért. A versenyzők több körben is megmutathatták magukat, köztük sportos és elegáns viseletben, de természetesen a bikinis forduló sem maradhatott el.

Az öttagú zsűri, köztük Debreczeni Zita és Dobó Ági teljes egyetértésben végül a stylistként is dolgozó Tóth Lilla Hanna egyetemista mellett tette le voksát, így az ő fejére kerülhetett a korona.

„A táborban és a döntőben is rengeteg erőt adtunk egymásnak a lányokkal, ami sokat segített abban, hogy a maximumot hozzuk ki magunkból és egymásból. Élveztem a verseny minden pillanatát, a castingoktól, a felkészítő táboron át egészen a fináléig” – mesélte a gyönyörű lány, aki gyerekkora óta számos szépségversenyen indult és nyert. Ezúttal nem csak a bírákat, de a közönséget is sikerült meggyőznie, hiszen a királynői cím mellett a Miss Balaton Instagram oldalán futó szavazáson a harmadik legtöbb voksot gyűjtötte be. „Bár a döntő előtti utolsó pillanatokban remegett a lábam és majd kiugrott a szívem a helyéről, de ahogy meghallottam a zenét, megláttam a fényeket, teljesen magával ragadott az egész hangulat és hihetetlenül jól éreztem magam a színpadon. A sikerem titka talán az, hogy mindig önmagamat tudom adni és lehet, hogy közhelyesen hangzik, de szerintem a természetesség a legjobb „fegyver” – mondta a frissen megkoronázott királynő.



A Miss Balaton 2018 szépségverseny győztesének nyereménye egy személyautó, míg a második helyezett, Foczkó Dalma, egyben a Sugarbird különdíjasa, valamint a harmadik helyen végzett Bíró Barbara Cynthia egy-egy egyhetes, páros, tunéziai utazás boldog nyertese lett, amelyen a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából vehet részt. A 12 döntős szépségre a finálét megelőzően a közönség is leadhatta voksát. A legtöbb szavazatot a mindössze 18 éves, frissen érettségizett Ludman Fruzsina kapta, őt a közönségtől beérkezett voksok alapján Petri Beatrix követte a második, illetve az idei királynő, Tóth Lilla Hanna a harmadik legtöbb szavazattal. A közönségszavazás helyezettjei egy-egy Fashion Street és Furla vásárlási utalvánnyal lettek gazdagabbak.

Idén sem hiányozhattak a döntőről a verseny mentorai és tanácsadói, valamint nagykövetei, így a kulisszák mögül izgult a lányokért Horváth Éva versenykoordinátor mellett Iszak Eszti – egyben az est egyik műsorvezetője –, Epres Panni, Lipcsei Betta, Magony Szilvi, Marton Adrienn, valamint a mentor csapat új tagjai, a korábbi szépségkirálynő, jelenleg műsorvezető Szabó Dóri és az egyik legsportosabb ex-szépségkirálynő, Gelencsér Tímea. Az idei döntő különlegességét az adta, hogy soha ennyi korábbi versenyző és helyezett nem gyűlt még össze Balatonfüreden a közönség soraiban.

Címkék: miss balaton

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.