Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Január 22. 11:53, szerda | Belföld
Forrás: mti

Szuperhőst utánozva ugrott le az erkélyről egy kisgyerek, vádat emeltek az édesanya ellen

Szuperhőst utánozva ugrott le az erkélyről egy kisgyerek, vádat emeltek az édesanya ellen

Vádat emelt a Pápai Járási Ügyészség az ellen az édesanya ellen, akinek négy és fél éves gyermeke tavaly júniusban kizuhant az erkélyről és súlyos sérülést szenvedett

– tudatta a Veszprém Megyei Főügyészség az MTI-vel szerdán. Közölték: a 25 éves asszony három kiskorú gyermekével – köztük a négy és fél évessel – otthonában tartózkodott tavaly júniusban. A középső gyermek és bátyja az erkélyen játszott, míg ő a legkisebb testvérükkel a karján teregetni indult. Ekkor a négy és féléves gyermek előbb az erkélyen álló asztalra, majd a korlátra mászott, onnan pedig leugrott, utánozva egy általa ismert filmbeli szuperhőst.

A gyermek a zuhanás következtében nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A járási ügyészség vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalára, s abban a vádlott próbára bocsátására tett indítványt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.