Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Március 15. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Mellet villantott Rihanna

Mellet villantott Rihanna

Teljesen átlátszó felsőben ment vacsorázni egy étterembe Rihanna. Az énekesnő sokak szerint kezd túlzásba esni.

A vendégek torkán akadt az étel New York egyik felkapott olasz éttermében, amikor a minap Rihanna belépett a helyre, az énekesnő ugyanis úgy döntött, hogy egy átlátszó felsőben, melltartó nélkül, azaz kis túlzással félmeztelenül megy el vacsorázni. A sztártól nem ritka az effajta viselet, és amúgy is mindenki ismerheti a testét a klipekből, magazinokból és kiszivárgott privát fotókról, de nyilvános helyen ennyire feltűnően talán még sosem villantott.

Az énekesnő egyébként előre szólt, ugyanis nemrég azt nyilatkozta, hogy rájött: nagyon szereti a testét. "A legutóbbi nyaralásom alatt és a mostani forgatásaimon kezdtem el azt érezni, hogy szeretem az alakomat, még ha nem is tökéletes - mondta el. - Szexinek érzem magam. Életemben először nem akarok fogyni. Elégedett és egészséges vagyok így is, úgyhogy élvezni fogom a testemet."

Örömében ugyanakkor nem osztozik mindenki, ugyanis egyre többen figyelmeztetnek arra, hogy kezd vele elszaladni a ló, és ennek előbb-utóbb rossz vége lesz. Régi ismerőse, Vibert Lowe barbadosi püspök például azt mondta: viselkedésével rossz példát állít a fiatalok elé, és a neves divatszakember, Philip Bloch is aggodalmát fejezte ki vele kapcsolatban. "Elmentem az egyik koncertjére, és teljesen ledöbbentem - nyilatkozta a stylist. - Fogalma sincs, hogyan kéne kezelnie a népszerűségét. Visszafoghatná magát, mert elég problémás lány lett belőle."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.