Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Január 20. 13:01, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: mti

Már 1 millió 755 ezren regisztráltak az oltásra

Már 1 millió 755 ezren regisztráltak az oltásra

Már 1 millió 755 ezren regisztráltak a koronavírus elleni oltásra interneten és postai úton - közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán.

Dömötör Csaba a Facebook-oldalára felkerült videóban elmondta: azok, akik regisztráció során felhatalmazást adtak a kapcsolattartásra, folyamatos tájékoztatást kapnak a legújabb fejleményekről, akik pedig nem adtak erre felhatalmazást, azokat majd akkor keresik, amikor az oltási terv alapján sorra kerülnek.

Emlékeztetett: az oltások hetek óta zajlanak, mind az egészségügyi dolgozók körében, mind az idősotthonokban, és az oltási terv alapján a következő körben a 89 év felettiek kaphatják meg a vakcinát.

Az államtitkár mindenkit arra biztatott, hogy regisztráljon az oltásra. Hangsúlyozta: a legerősebb eszköz a koronavírus ellen a vakcina, amely abban segít, hogy "mielőbb visszatérhessünk régi, megszokott életünkhöz".

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.