Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Február 03. 07:25, vasárnap | Kék hírek
Forrás: iphonehungary.hu

Magyarországon is divat lett Retina MacBook Pro gépeket lopni!

Magyarországon is divat lett Retina MacBook Pro gépeket lopni!

Az Apple cuccokat szeretik az emberek, hiszen sokan mondják, hogy menők. Persze nem épp olcsó termékekről van szó. Legyen akár iPhone, iPod, iPad vagy valamilyen Mac, egyfajta státuszszimbólummá vált az eltelt évek alatt. Az esetek 99,99%-ban az emberek tanulnak, majd munkát vállalnak, elmennek dolgozni, félretesznek egy keveset és amikor eljön az idő, bemennek valamelyik hivatalos Apple üzletbe és megvásárolják a kívánt terméket.

Van azonban egy olyan réteg, akik úgy gondolják, hogy nekik mindent lehet. Nem kell dolgozni, sőt még fizetni sem. Ők úgy gondolják, hogy besétálnak a boltba, hónuk alá fogják a Retina MacBook Pro gépeket (mert a sima nem elég), majd elkezdenek szaladni… Ki az üzletből. Fizetés nélkül. Sajnos az elmúlt időszakban ez már nem csak külföldön, de hazánkban is lassan szokássá válik. Pár napja éjjel még az iSTYLE Andrássy úti boltjának ajtaját próbálták átütni, de szerencsére a járókelők hamar értesítették a rendőrséget, valamint a tolvajnak sem sikerült ellopnia semmit, mindenesetre aki felismeri, jelezze az iSTYLE-nak.

Sajnos az XMS Duna Plaza-ban lévő üzletében viszont sikerrel járt a videón látható két elkövető. Handras 200.000 Ft-os jutalmat ajánlott fel a nyomravezetőnek.

“Elloptak 2 db Retinás Macbook Prót az XMS Duna Plazából. 200 000 Forintot ajánlunk fel a nyomravezetőnek. Kérjük, ha bárki felismeri az elkövetőket, az telefonon vagy emailben keressen minket. http://xmsapr.com/index.php/kapcsolat

Szóval aki bármit tud, az jelezze az iSTYLE vagy az XMS felé!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön