Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Augusztus 02. 09:02, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok/RedLemon

Jennifer Lopez hivatalosan is a zenei ikonok sorába állhat

Jennifer Lopez hivatalosan is a zenei ikonok sorába állhat

Az MTV a Vanguarddal ismeri el az énekesnő két évtizedes munkásságát

Az MTV zenecsatorna bejelentése szerint idén Jennifer Lopez kapja a “Michael Jackson Video Vanguard” díjat a Video Music Awards-on. Az énekesnő 17 év után először lép fel az átadón, és mivel az életműdíj mellett két jelölést is bezsebelt, így lesz miért izgulnia az augusztus 20-i gálán. A VMA-t élőben több mint 180 országban félmilliárd ember nézheti majd világszerte.

Jennifer Lopez a húszéves munkásságával már ikonnak számít a zene, a film, a televízió és a divat világában egyaránt. Most pedig Michael Jackson, Madonna, a Guns N’ Roses, Britney Spears, Justin Timberlake, Beyoncé, Kanye West, Rihanna, valamint P!nk mellett már ő is beállhat a Vanguard birtokosainak sorába.

1999-ben debütált első albuma óta az énekesnő átformálta a zenei világot, tette mindezt több mint 80 millió eladott lemezzel, 16 top 10-es világslágerrel és 3 listavezető albummal. A zene mellett Lopez a mozi és televízió világában is letette névjegyét, filmjeinek bevétele elérte a 2,9 milliárd dollárt világszerte, a latin zenei csillag, “Selena” megformálásáért pedig komoly elismerést is kapott. A Szeretném, ha szeretnél című romantikus vígjáték bemutatásával egy időben adta ki második stúdió albumát, a J.Lo-t, amelyeknek köszönhetően ő lett az első nő, akinek filmje és albuma is listavezetőként szerepelt egyazon héten.

Jennifer Lopezről köztudott, hogy a humanitárius ügyek elkötelezett támogatója. Az Irma és a Maria hurrikán után az énekesnő Alex Rodriguezzel 1 millió dollárt adományozott egy Puerto Rico-i szervezetnek és részt vett a “Somos Una Voz” elnevezésű segítségnyújtó kampány elindításában. 2018 áprilisában a TIME’s magazin az év 100 legbefolyásosabb embere közé választotta.

A rajongók idén 12 VMA kategóriában szavazhatnak a kedvencükre. Az év videója, valamint az év előadója mellett a további kategóriák is elérhetők a vma.mtv.com-on augusztus 10-ig. A Legjobb új előadó kategóriájának szavazása, amit a Taco Bell támogat, egészen a műsor kezdetéig aktív marad.

Címkék: J-Lo, Jennifer Lopez

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.