Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Április 11. 11:47, csütörtök | Kék hírek
Forrás: infovárosok - illusztráció: pixabay

Hajánál fogva rángatta le a lépcsőn barátnőjét, vádat emeltek ellene

Hajánál fogva rángatta le a lépcsőn barátnőjét, vádat emeltek ellene

Súlyos testi sértés bűntette miatt vádat emelt a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki barátnőjét a hajánál fogva rángatta ki a lépcsőházba, majd a lépcsőn lehúzta. A nő arccsontja eltörött.

Szerelmi kapcsolatban állt egymással a férfi és a nő, aki év elején meglátogatta a vádlottat az oroszlányi lakásában. A nő a nap folyamán ittas állapotban féltékenysége miatt veszekedni kezdett a férfivel, aki emiatt ideges lett, és kétszer arcon ütötte barátnőjét – számolt be az esetről közleményében az ügyészség.

A vádlott ezt követően belemarkolt a sértett hajába, akit a hajánál fogva kirángatott a lépcsőházba, ahol a sértett egyensúlyát veszítette és elesett. A férfi a fekvő nőt a hajánál fogva legalább 2-3 lépcsőfokon keresztül lehúzta, majd a társasház lépcsőjén hagyta.

A sértett 8 napon túl gyógyuló arccsont törését szenvedte el – tette hozzá a vádhatóság.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a Tatabányai Járásbíróság a büntetlen, a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottat tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre, valamint pénzbüntetésre ítélje.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.