Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Szeptember 21. 13:27, szerda | Kék hírek
Forrás: mti

Életveszélyesen megsebesített két embert egy gyulafirátóti férfi

Életveszélyesen megsebesített két embert egy gyulafirátóti férfi

Letartóztattak egy gyulafirátóti férfit, aki késsel támadt unokaöccsére és a segítségére siető másik férfira, életveszélyes sérüléseket okozva nekik - közölte a Veszprém Megyei Főügyészség.

A 60 esztendős férfi, akit több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérletével gyanúsítanak, vita közben mellkason, majd hason szúrta unokaöccsét, ezt követően pedig hason szúrta a segítségére siető másik férfit is. Nem sokkal a bűncselekmény elkövetése után őrizetbe vették a támadót. Az ügyészség a szökés, a bizonyítás megnehezítése és a bűnismétlés lehetőségének megakadályozásáért indítványozta a férfi letartóztatását. A végzés nem jogerős - tudatta a főügyészség.

Fotó: Pixabay

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.