Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Augusztus 10. 05:00, péntek | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Az életéért küzd Amy Winehouse örök szerelme

Az életéért küzd Amy Winehouse örök szerelme

Kómában van Amy Winehouse volt férje, Blake Fielder-Civil egy drogos, alkoholgőzős mulatozást követően.

Sokan megjósolták néhány éve, hogy el fogja pusztítani magát az Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil házaspár, és a jelek szerint igazuk is lett. Az énekesnő tavalyi halálát követően, egykori férje szintén az életéért küzd egy Yorkshire-i kórházban. Blake-et jelenleg kómában tartják az orvosok, de elképzelhető, hogy az altatás nélkül sem lenne tudatánál. A harmincéves férfi ugyanis legutóbbi partiján eszméletlenre itta és drogozta magát, majd álmában lenyelte a nyelvét, és tizenöt hónapos fiának anyja akkor talált rá, amikor éppen a saját hányásában fulladozott. A nő azonnal mentőt hívott hozzá, az orvosok pedig szinte azonnal lemondtak róla. Fielder-Civil bal tüdeje leállt, és több másik szerve is végzetesen károsodott. A szervezete viszont nem elég erős ahhoz, hogy pozitív változás következzen be az állapotában.
Blake 2007-ben vette feleségül Winehouse-t, alig pár hónapnyi ismeretséget követően. Bő két évvel később elváltak ugyan, de Wino sokak szerint élete végéig férjébe volt szerelmes. Az énekesnő rajongói a filmest tartják Pete Doherty mellett az egyértelmű felelősnek azért, hogy kedvencük halálra itta magát. Ugyanis utóbbi bevezette az önpusztítás művészetébe, az előbbi pedig a magával húzta a földi pokol legmélyebb bugyraiba. Blake az elmúlt évek nagy részét börtönben töltötte, nemrég engedték csak ki, és állítólag minden függőségét leküzdötte a rácsok mögött. De, mint ahogy a példa mutatja, nem sikerült megszabadulnia a démonaitól.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.