Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Február 10. 15:09, szombat | Belföld
Forrás: police.hu

Nem járt szerencsével a szerencsi béna betörő - VIDEÓVAL

 Nem járt szerencsével a szerencsi béna betörő - VIDEÓVAL

A ferencvárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki betört egy üzletbe, hogy onnan mobiltelefonokat lopjon. A férfi az elfogásakor takarók alá próbált elrejtőzni a nyomozók elől.

A 36 éves szerencsi B. Károly február 8-án 3 óra 30 perc körül egy kővel bedobta egy ferencvárosi informatikai szaküzlet ajtajának üvegét. Miután bemászott az üzletbe többször is megpróbálta betörni az egyik vitrint, amelyben mobiltelefonok voltak közel 2,5 millió forint értékben. A férfi nem tudta betörni az üveget és közben a riasztó is megszólalt, ezért elmenekült.

A bűncselekményt a biztonsági kamera rögzítette, amely alapján a nyomozók megállapították, hogy az elkövető pár nappal előtte már járt az üzletben „terepszemlét” tartani. A rendőrök azonosították és még aznap délben elfogták egy soroksári házban B. Károlyt, aki több réteg ágynemű alatt rejtőzködött.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit lopás bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki. B. Károly beismerte a bűncselekmény elkövetését, valamint további négy betörését, amelyeket szintén Budapesten követett el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről